Group 12 Created with Sketch.
5element

Sådan arbejder vi

Uanset, om du har behov for administration af en ejerforening, andelsboligforening eller en udlejningsejendom, har vi en mangeårig tradition for at levere netop den hjælp, som skaber værdi i din situation. Hverken mere eller mindre. Vi anerkender nemlig, at alle administrationsbehov er forskellige, og det skal vi matche, så vores samarbejde bliver så effektivt og værdiskabende som muligt.

Kendetegnende ved Spar Nord Ejendomsadministration er desuden, at du altid får tilknyttet en personlig og lettilgængelig rådgiver, der engagerer sig i din ejendom og beredvilligt stiller op til at drøfte problemstillinger eller muligheder for at optimere administrationen.

Som en del af Spar Nord Bank er Spar Nord Ejendomsadministration desuden en af de mest robuste samarbejdspartnere på området, og for dig som kunde har du let adgang til økonomisk rådgivning, hvis du ønsker at samle økonomi og administration ét sted. Det giver dig et bedre overblik og os de bedste forudsætninger for at levere en værdiskabende totalrådgivning.

Spar Nord Ejendomsadministration er i dag en af landets største ejendomsadministratorer, og vi er ret overbeviste om, at vi også er det oplagte valg i dit tilfælde. Vi deltager gerne i et møde om, hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsadministration. Som tak kvitterer vi med en gave for at vi må komme med vores friske øjne på jeres løsning eller ejendomsprojekt. 

5element
"Det er meget vigtigt for os, at foreningens regnskab og dokumenter er i orden. Vi er yderst tilfredse med Spar Nord Ejendomsadministration og vores kontaktperson yder altid en god service."
Gert Pedersen, A/B Parkbebyggelsen